Palvelut

 
Luontaistuntija Jämsä keskittyy asiakkaidensa luonnolliseen hyvinvointiin ja tarjoaa ensisijaisesti mahdollisimman luonnollisia luontaistuotteita. Palvelu on henkilökohtaista ja luottamuksellista. Myymälän värimaailmaa ja valaistusta on uudistettu. Avara ja reilunkokoinen myymälä antaa mahdollisuuden asioida rauhassa. Tuotteet on sijoiteltu selkeäsi ja tuoteryhmäkyltit opastavat oma-aloitteista asiakasta. Maakunnan laajin valikoima tuo asiakkaita kauempaakin ja asiantunteva palvelu on aina käytettävissä.

Luontaistuntija Jämsässä etsitään vaativissa tapauksissa asiakkaalle sopivaa hoitomuotoa yhdessä useiden eri asiantuntijoiden kanssa. Sairaudet eivät yleensä johdu lääkeaineiden puutteesta vaan ravintoaineiden puutteesta!

Ammattitaitoinen palvelu on meille sydämen asia. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Luontaistuntijoiden palvelulle Avainlippu-tunnuksen käyttöoikeuden. Käyttöoikeuden saamisen mahdollisti ketjumme alan paras koulutustausta ja toisinaan hyvin vaativat myyntitilanteet. On tunnettava ravintofysiologiaa, eri sairauksien syitä ja oireita, sairauksien ruokavaliohoitoja, yrttien ja ravintoaineiden vaikutuksia sekä luonnonmukaisen tuotannon ja luonnonkosmetiikan periaatteita. Lisäksi on osattava ottaa huomioon asiakkaan mahdollisen sairauden ja lääkityksen asettamat rajoitukset. Tervetuloa Jämsän palvelevaan asiantuntija-myymälään!